معاون تحقیقات وفناوری دانشکده از موافقت تاسیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور خبرداد.
دکتر علی اکبر محمدی با اعلام این خبر بیان داشت: مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از فروردین سال1400 با هدف هدایت وحمایت از دانشجویان، استادان و محققان برای تجاری‌سازی ایده‌ها و رساندن آنها به محصولات و خدمات نوآورانه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان تأسیس می‌شود.

وی با تشکر از مدیراداره توسعه فناوری سلامت بیان داشت:  اساس نامه این مرکز توسط دکترسعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی امضا و به دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ابلاغ شده است.
دکتر محمدی در پایان از پیگیری های بی وقفه تیم مدیریتی معاونت تحقیقات وفناوری به ویژه  اداره توسعه فناوری سلامت که در سال 99 با ارائه مستندات لازم به وزارت متبوع در این راستا تلاش کردند تشکر کرد.

مجوز تاسیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور در دویست و هشتاد ویکمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی در تاریخ سوم اسفند 99 صادر شد.