معاون تحقیقات و فناوری دانشکده از حضور دو نفر از اساتید فناور در فن بازار ملی سلامت به صورت آنلاین خبرداد.

معاون تحقیقات و فناوری در خصوص محصولات هسته های فناور حاضر دراین فن بازار اینگونه بیان داشت: مدیرگروه صنایع غذایی دکتر تکتم محمدی مقدم در قالب هسته فناور و با عنوان فرهیختگان صنعت غذای عطار در غرفه محصولات طبیعی و طب سنتی با محصولاتی که منتج از طرح های پژوهشی و زحمت چندین ساله وی بر روی  فرآورده های موادغذایی پوست آلوی سیاه می باشد، شرکت کرد.

دکتر علی اکبرمحمدی افزود: آقای محمدرضا آریایی فر عضو هیات علمی دانشکده نیز موفق به ساخت باکس محافظت فردی در زمینه کرونا شده است که به عنوان هسته فناور محافظ یار در سالن تجهیزات وملزومات پزشکی حضور پیدا کرد.

وی ضمن تقدیر وتشکر از دکتر تکتم محمدی مقدم و آقای آریایی فر، اعضای محترم هیات علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور جهت شرکت در این فن بازار افزود: حرکت در جهت تولید محصول وانجام پژوهش های محصول محور مسیر طولانی وبس طاقت فرساست و بسیار مفتخر هستیم که 2 نفر از اعضای هیات علمی این دانشکده در این مسیرگام نهاده اند و امیدواریم که بتوانیم این مسیر ناهموار را تا حصول نتیجه مورد نظر این بزرگواران با حمایت های همه جانبه مسئولان دانشکده هموار نماییم تا سرآغازی برای حضور همه جانبه سایر اساتید، کارکنان و دانشجویان در عرصه پژوهش های محصول محور و تولید علم به ثروت  باشد. تا دانشکده شاهد استقرار هسته ها واحدهای فناور در مرکز رشد این دانشکده باشیم و گامی موثر در ارتقای دانشکده به سوی دانشگاه نسل سوم وکارآفرین برداریم.