به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، مجله علمی پژوهشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از سال ۱۳۹۲ در حوزه علوم پزشکی بالینی و علوم پایه با هدف ترویج و انتشار یافته‌های علمی مبتنی بر پژوهش و بالابردن سطح آگاهی و نیز آموزش و انتقال مفاهیم علوم پزشکی شروع به فعالیت نموده و از سال ۱۳۹۶ موفق به کسب  "رتبه علمی پژوهشی" از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور گردید.

درحال حاضر این مجله در چندین پایگاه استنادی بین‌المللی معتبر از جمله DOAJ, ISC, IMEMR, Scientific World Index, Google Scholar, CIVILICA, Magiran  نمایه می‌شود و امید دارد با تلاش مجدانه و پیگیرهای ارزشمند سردبیر و اعضا محترم هیات تحریریه جهت ارتقای زیر ساخت‌های کیفی مجله در راستای استانداردهای بین‌المللی نشر، در آینده نزدیک موفق به کسب نمایه در بانک اطلاعاتی Scopus  گردد.

بر این اساس مقالات دریافتی به این مجله در کوتاه ترین زمان ممکن بررسی و در صورت احراز شرایط کیفی منتشر خواهد شد.

لذا از تمامی پژوهشگران و اعضا محترم هیات علمی و دانشجویان عرصه علوم پزشکی بالینی و علوم پایه دعوت به عمل می‌آید، برای ارسال مقالات خود به مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور  به آدرس زیر مراجعه فرمایند.

تلفن: ۴۳۳۰۶۲۱۳-۰۵۱

journal.nums.ac.ir :آدرس اینترنتی