معاون تحقیقات وفناوری دانشکده علوم پزشکی نیشابور از انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده و شرکت شتاب خبر داد.

دکتر علی اکبر محمدی ضمن اشاره به سابقه همکاری این دانشکده با شرکت شتاب در زمینه برگزاری رویدادهای کارآفرینی مشترک، امضای تفاهم نامه همکاری را گامی موثر در پیشبرد اهداف مشترک طرفین در توسعه فضای کارآفرینی مبتنی بر دانش برشمرد.

مهندس مهرزاد ابراهیم زاده رئیس مرکز رشد دانشکده، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص بستر هاو خدمات قابل‌ارائه در مرکز رشد دانشکده، نحوه فعالیت هسته های فناور مستقر در مرکز و نحوه همکاری با شرکت شتاب گفتند:  ابراز امیدواری کرد که در اینده ای نه چندان دور شاهد رشد هسته های دانش بنیان وتجاری سازی محصولات سلامت محور دردادنشکده علوم پزشکی نیشابور باشیم وهمچنین انعقاد قراداد با شرکت شتاب را از عنوان تسهیل کننده در اجرای راهبرد های مرکز رشد عنوان کرد.

کمال میری، مدیر عامل شرکت شتاب ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم نامه مذکور، گفت: این شرکت با ارائه خدمات تخصصی مشاوره ای در حوزه ایجاد و توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهرستان نیشابور و با رویکرد برگزاری رویدادهای کارآفرینی مختلف مانند استارتاپ ویکند، کارآفرینی خلاق، کافه کارآفرینی و ... با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی با حضور جمع کثیری از کارآفرینان، استاید، مشاورین و فعالین حوزه کسب و کار ایجاد وامید است بتوان به عنوان شرکت همکار مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور با این مرکز همکاری دوطرفه ای در جهت پیشبرد اهداف مذکور داشته باشیم.