معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور طی پیامی بیست و سوم فروردین ماه، روز دندان پزشک را تبریک گفت.

متن پیام تبریک دکتر عصمت تقی آبادی به این شرح است:

بسمه تعالی
دندان پزشکان به عنوان بخشی مهم از جامعه پزشکی و یکی از اعضای تیم سلامت ، نقش بسیار موثر و قابل توجهی در زنجیره سلامت جامعه ایفا می کنند. در سال های اخیر جهت دسترسی آسانتر مردم به خدمات دهان و دندان برنامه هایی مدون صورت گرفته است و امیدواریم با حضور فعال همکارانم این موضوع تداوم بیشتری داشته باشد و تمامی اقشار جامعه بتوانند از این خدمات بهره مند شوند و همچنین بتوانیم گام هایی بلند و استوار در جهت ارتقای سلامت و بهداشت دهان و دندان برداریم. اینجانب ضمن قدردانی از تلاش های همکاران دندان پزشک این روز را به تمامی دندان پزشکان دانشکده علوم پزشکی نیشابور تبریک عرض می نمایم و از خداوند منان موفقیت روز افزون ایشان را مسئلت دارم.

دکتر عصمت تقی آبادی

معاون بهداشت دانشکده