معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور طی پیامی «روز جهانی بهداشت» را به همه تلاش گران عرصه بهداشت تبریک گفت. متن پیام دکتر عصمت تقی آبادی به شرح ذیل می باشد:

بی شک سلامتی ارزشمندترین نعمتی است که  انسان ها از آن بهره می برند و کسانی که در راه حفظ و تامین سلامتی دیگران تلاش می کنند شایسته تقدیر هستند. در تقویم بین المللی بهداشت؛ هجدهم فروردین  روز جهانی بهداشت نام گرفته و اکنون فرصت مناسبی است تا با نگاه مجدد به توانمندی ها و دستاوردهای موجود برای افزایش سطح سلامتی مردم با برنامه ای منسجم در مسیر تحقق این مهم گام برداریم. با توجه به شعار روز جهانی بهداشت(ایجاد جهانی عادلانه و سالم برای همه) تلاش می کنیم تا همه افراد جامعه از خدمات بهداشتی جهت بهره مندی از زندگی سالم بهرور شوند.

اینجانب هجدهم فروردین ماه، روز جهانی بهداشت را به همه کسانی که در سیستم بهداشت و سلامت فعالیت می کنند تبریک می گویم و موفقیت روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت دارم.