مدیر گروه توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری دومین جلسه نمایندگان بهورزان مراکز خدمات جامع سلامت معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابورخبر داد.

به گزارش وب‌دا، جلسه نمایندگان بهورز با حضور معاون بهداشت و مدیران گروه معاونت بهداشت در محل سالن آمفی تاتر دانشکده بهداشت و پیراپزشکی برگزار شد.

اعلام انتظارات، پاسخ به سوالات نمایندگان بهورزان در حوزه معاونت بهداشت و گروه های ستادی، آموزش در جهت مدیریت برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و همچنین بررسی روند اجرایی طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سطح روستاهای تحت پوشش از اهداف این جلسه بود.

در این جلسه فرامرز شیرازی مدیر گروه توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشکده ضمن قدردانی از تلاش تمام بهورزان در پیشبرد برنامه های اجرایی گروه های ستاد و کنترل بیماری کرونا بیان کرد: بهورزان می توانند با استفاده از ظرفیت سفیران و رابطین سلامت در پیشبرد اهداف طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی جهت قرنطینه خانگی و قرنطینه معکوس با هدف کنترل شیوع کرونا اقدام نمایند.

در ادامه جلسه شاخص های بهداشتی از جمله پوشش واکسیناسیون و بیماری های مزمن و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.