مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت در گفتگو با وب دا از پلمب 2 واحد متخلف نانوایی در نیشابور خبرداد.

مهندس سعید یگانه پور گفت: یکی از عوامل انتقال ویروس کرونا عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی می باشد. لذا از ابتدای شیوع این بیماری، تیم های کارشناسی بهداشت محیط در شهر و روستا ضمن بررسی موضوع و کنترل مواد غذایی با متخلفان برخورد می کنند.

مهندس یگانه پور، مراکز پلمب شده را شامل 2 واحد نانوایی متخلف دانست و بیان کرد: باتوجه به عدم رعایت دستورالعمل های ابلاغی در بازدیدهای مکرر انجام شده، مراکز مذکور مطابق مقررات به دستور مراجع قضایی پلمب شد.

یگانه پور در پایان از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را  با تلفن 190درمیان بگذارند تا موضوع در اسرع وقت رسیدگی شود.