سرپرست گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت از برگزاری جلسه آموزشی با عنوان کرونا و آنفولانزا ویژه مدیران ابتدایی نیشابورخبر داد.

فاطمه بوژآبادی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا و همزمانی احتمالی آن با شیوع آنفولانزا، کلاس آموزشی مذکور با حضور مدیران ابتدایی و با همکاری آموزش و پروش و  معاونت بهداشت در سالن تربیت برگزار شد.

سرپرست گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس خاطرنشان کرد: این جلسه با مشارکت گروه های بهداشت محیط وپیشگیری و مبارزه با بیماری ها وبا هدف آگاهی و حساس سازی مدیران به عنوان نمایندگان مدارس در جهت بهره برداری از مطالب آموزشی و بهداشتی، و آموزش آبشاری سایر کارکنان برگزار گردید.

فاطمه بوژآبادی با تاکید بر آموزش و توانمند سازی معلمان به عنوان ظرفیتی مهم در انتقال مفاهیم و آموزش های صحیح بهداشتی به ویژه در زمان شیوع کرونا تصریح کرد: آموزش کارکنان حوزه آموزش و پرورش جزء اولویت های ما است و بر همین اساس دوره های آموزشی مدارس در دستور کار قرار دارد و دوره های بعدی جهت مدیران مدارس متوسطه اول و دوم  نیزدر هفته های آینده برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به حضور آقای شورورزی معاون پرورشی آموزش و پرورش، و خیر مقدم به  مدیران مقطع ابتدایی در این جلسه، حضور این مدیران را در سالن بزرگ تربیت آموزش و پرورش، با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل های بهداشتی یادآور شد و افزود: مباحث پیشگیری و درمان بیماری آنفولانزا، تاب آوری و سلامت روان در ایام شیوع کرونا و روش های مقابله و پیشگیری ازبیماری کروناو گندزدایی و ضدعفونی ابزار و وسایل و رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس توسط خانم دکتردستجردی ودکتر خیری، آقای دکتر آذینی و مهندس مبارکی آموزش داده شد.

بوژآبادی در پایان از مساعدت همه دست اندرکاران این جلسه در برگزاری و انتقال مطالب آموزشی و بهداشتی تشکر و ابراز امیدواری کرد این مطالب کاربردی و ساده در پیشگیری از انتقال ویروس کرونا و سلامت دانش آموزان بیش از پیش موثر باشد.