با تلاش و همکاری دانشکده علوم پزشکی و گروه صنعتی کارخانجات میلاد خراسان و مشهد فافا تولید محصولات غنی شده جهت افزایش ایمنی بدن در مقابل بیماری کرونا کلید خورد.

دکتر تکتم محمدی مقدم عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی در گفتگو با وب دا با اشاره به تاثیر عملکرد سیستم ایمنی در ابتلا و میرایی به دلیل بیماری‌های تنفسی، به نقش مؤثر تغذیه و دریافت ریزمغذی ها در افزایش سطح ایمنی و مقاومت بدن پرداخت و گفت: استفاده از مواد غذایی سالم و غنی شده می تواند در کنترل و شیوع بیماری کرونا مؤثر واقع شود.

وی در ادامه افزود: پیرو دستور رئیس محترم دانشکده به منظور ارایه ایده ها جهت کمک به پیشگیری و درمان بیماری کرونا، پس از برگزاری جلسات تخصصی در کارگروه غذایی و پذیرش طرح تولید مواد غذایی برای افزایش سیستم ایمنی، با تلاش معاونت غذا دارو و کارخانه های میلاد خراسان و مشهد فافا، از 6 محصول که از میوه ها و سبزی های فصل تهیه شده و با ویتامین D، پروبیوتیک ها، زینک و پربیوتیک ها غنی سازی شده است؛ بهره برداری شد.

دکتر تکتم محمدی مقدم گفت: در بازدیدی که به اتفاق فرماندار، رئیس دانشکده علوم پزشکی، معاون آموزشی، رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی قرار گرفت این محصولات بررسی و قرارشد توليد و  توزيع اين فراورده ها با کمک خيرين، به مناسبت روز پرستار و از بیمارستان ها آغاز شود و در مرحله بعد در بين اقشار آسيب پذير توزيع شوند.