معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی نیشابور همزمان با روز پرستار با اهدای گل از پرستاران حوزه معاونت آموزشی تجلیل کرد.

دکتر ابوالفضل نعیم‌آبادی ضمن شادباش و تبریک میلاد بانوی عشق و ایثار، حضرت زینب کبری (س)، این روز را به همه اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان پرستاری تبریک گفت.

معاون آموزشی در ادامه افزود: در روزهای سختی که کووید 19 برای جامعه رقم زده است، حضور افرادی پاک نهاد، نیکو‌سرشت و متکی به ارزش‌های اصیل انسانی بر بالین بیماران، مایه دلگرمی و تسکین آلام آنان است و بی‌شک استقامت، تعهد و وظیفه شناسی پرستاران در بازگرداندن سلامتی و شور زندگی به بیماران در پاندمی جان‌فرسای کرونا، همیشه در اذهان ماندگار خواهد بود.

دکتر ابوالفضل نعیم آبادی به پاسداشت پشتکار و مجاهدت پرستاران، این منادیان انسانیّت و ایمان با اهدای شاخه گل از همت و تلاش اساتید و اعضای هیئت علمی در پرورش سرمایه های گران بهای نظام سلامت در حرفه پرستاری قدردانی کرد.