معاون فرهنگی و دانشجویی فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش وب دا متن پیام مهندس منصور نعیم آبادی به شرح زیر می باشد:

جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقا (اسرا، ۸۱)

حق آمد و باطل نابود شد به درستی که باطل  نابود شدنی است.

دوازدهم بهمن ماه آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی گرامی باد. دهه ای که یادآور حماسه بی نظیر و تاریخی ملت غیور ایران در استقبال از ورود بزرگ‌مرد تاریخ ایران حضرت امام خمینی (ره) می باشد. رهبری عالم و عارف، فرهیخته و خردمند که با توکل به خدای متعال و به پشتوانه مردم غیور این سرزمین، سرنوشت این ملت را در سایه اسلام به سوی استقلال و آزادی رهنمون کرد. دهه فجر نه تنها فجرانقلاب اسلامی ایران است بلکه طلیعه فجری در سرتاسر جهان خواهد بود که مظلومین و آزادگان جهان با پیروی از انقلاب اسلامی ایران از زیر یوغ ظلم و ستم ظالمان و مستکبران جهان رهایی یابند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهداء به خصوص شهدای انقلاب اسلامی، ایام الله دهه غرورآفرین و فرخنده فجر را به همه ملت ایران به ویژه خانواده شهدا تبریک و تهنیت عرض نموده، بالندگی روزافزون شجره‌ی طیبه‌ی انقلاب اسلامی در سایه رهبری خلف صالح امام امت، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای را از خداوند متعال خواستارم.

مهندس منصور نعیم‌آبادی

معاون فرهنگی و دانشجویی