رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از برگزاری برنامه های تفریحی ورزشی به مناسبت هفته دولت خبر داد.

مجید فرح نیا با اعلام این خبر افزود: با توجه به شیوع کرونا، با هدف جلوگیری از فقر حرکتی و افزایش شور و نشاط همکاران و اساتید محترم خانم و آقا برنامه های تفریحی ورزشی (ورزش در فضای باز) به مدت یک هفته از  ۱۸  لغایت ۲۵ شهریورماه ۱۳۹۹ در مجموعه پارس تنیس و ارژن برگزار می شود.

وی ادامه داد: این برنامه ها با توجه به توصیه سازمان بهداشت جهانی به انجام فعالیت های ورزشی تفریحی در فضای باز با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و رعایت فاصله فیزیکی و تایید ستاد کرونا دانشکده برگزار می شود و تلاش  شده با برگزاری با فعالیت های تنیس خاکی، والیبال ساحلی و تیراندازی با کمان لحظات مفرح و لذت بخشی را برای همکاران بوجود آوریم.

همکاران محترم می توانند جهت ثبت نام و شرکت در این برنامه ها به رابطان  ورزشی مراکز ومعاونت های مربوطه مراجعه نمایند.

آدرس مجموعه پارس تنیس : بلوار پژوهش (جاده صومعه) قبل از پمپ بنزین

آدرس مجموعه ورزشی ارژن : میدان باغرود _ کیلومتر ۲ جاده نیشابور مشهد – رو به روی مجتمع فرهنگی ورزشی فجر

جدول زمان بندی برنامه ها