به گزارش وب دا امتحانات پایان ترم دانشکده علوم پزشکی نیشابور از روز شنبه چهارم مردادماه 99 شروع می شود.

دکتر حسن قدسی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 از 98/11/11 آغاز شد که در این ترم کلاس ها به دلیل همه گیری ویروس کرونا به صورت غیرحضوری در طی 16 هفته به اتمام رسید.

این عضو هیات علمی دانشکده افزود: امتحانات پایان ترم دانشکده علوم پزشکی نیشابور در محدوه زمانی از  99/05/04 تا 99/05/20 بمدت شانزده روز برگزار می‌شود.

وی افزود: تاریخ برخی از امتحانات تغییر کرده است و دانشجویان محترم باید با مراجعه به سایت دانشکده از تاریخ جدید امتحانات آگاهی پیدا کنند.

قدسی در پایان افزود: با توجه به مصوبه پنجاهمین جلسه ستاد مقابله با کرونای استان 99/04/11، تمام امتحانات دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می گردد.