به مناسبت هفته سلامت مردان، خدمات مراقبتی ویژه کارکنان مرد شاغل در شبکه بهداشت و درمان فیروزه انجام شد.

به گزارش وب‌دا، سرپرست  واحد سلامت خانواده، جمعیت و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه از انجام خدمات مراقبتی ویژه کارکنان مرد شاغل در این شبکه همزمان با هفته سلامت مردان خبر داد.

فاطمه عسکرآبادی با اشاره به هفته ملی سلامت مردان در گفتگو با وب دا عنوان کرد: یکم تا هفتم اسفندماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان ایرانی (سما) نامگذاری شده است و امسال با توجه به همه گیری بیماری کووید-19 و برخی از ویژگی‌ های بیولوژیک مردان که سبب حساس تر بودن آنان در مقایسه با زنان نسبت به بیماری کووید-19 می‌گردد؛ شعار " همه گیری کرونا: توجه بیشتر به سلامت مردان" برای این هفته انتخاب شده است.

وی در ادامه با اشاره به مراجعه کمتر مردان به مراکز بهداشتی درمانی در مقایسه به زنان افزود: همزمان با سومین روز از هفته سلامت مردان، برنامه مراقبت از مردان شاغل در این شبکه، شامل تکمیل  پرونده الکترونیک سامانه سیب، انجام معایناتی از قبیل اندازه گیری فشارخون ، قد، وزن و دور کمر جهت بررسی وضعیت سلامت مردان انجام شد.

سرپرست واحد سلامت خانواده، جمعیت و مدارس شبکه بهداشت و درمان فیروزه اظهار داشت: در راستای آموزش و اطلاع رسانی به کارکنان آقا، همزمان با انجام مراقبت برای آنان، پمفلت های آموزشی سرطان های شغلی، عوامل غذایی موثر در بروز سرطان، استرس و سرطان و پرل ویتامین D نیز در بین آنان توزیع شد.

فاطمه عسکرآبادی در پایان با اشاره به برنامه های هفته ملی سلامت مردان ایرانی گفت: اجرای برنامه های ورزشی ویژه کارکنان مرد، آموزش جمعیت مردان تحت پوشش در خصوص  نقش باورهای فرهنگی مردان در حفظ و ارتقاء سلامتی خود در دوران کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت، ارسال مطالب آموزشی به ادارات شهرستان فیروزه، حضور در ادارات شهرستان فیروزه همراه با اهدای کتب آموزشی در زمینه مسائل بهداشتی، آموزش پیشگیری از اعتیاد و مضرات مصرف دخانیات و مهارت نه گفتن در مدارس پسرانه و آموزش سلامت روان  و مدیریت استرس در دوران کرونا از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده برای این هفته می باشد.