مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه از انجام تست سریع تشخیص کرونا در کارخانه های این شهرستان خبر داد.

دکتر مجید خجسته پور در گفتگو با وب دا  گفت: همزمان با توزیع تست های سریع کرونا در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان فیروزه و در راستای گام چهارم مدیریت مقابله با کرونا و اجرای طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نمونه گیری سریع کرونا از کارکنان شاغل در کارخانه های شهرستان فیروزه نیز آغاز شده است.

دکتر خجسته پور در ادامه افزود: این برنامه به منظور قطع کامل زنجیره انتقال بیماری کووید-19 توسط افراد آموزش دیده در خصوص انجام تست سریع تشخیص کرونا شروع و تاکنون 187 تست از کارکنان شاغل در کاخانه های آرد نگین، پارس پلاستیک، پردیس سرام، کارخانه قند و مهر عطار گرفته و نمونه گیری از کارکنان سایر کارخانه ها در روزهای آتی انجام می پذیرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه در پایان با اشاره به اهمیت شناسایی زود هنگام افراد مبتلا عنوان کرد: با شناسایی سریع بیماران مبتلا به کووید-19 و جداسازی به موقع آنان می توان از گسترش بیماری در سطح جامعه جلوگیری کرد.