به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزه، همزمان با هفته پرستار، صبح روز شنبه ٢٩ آذر ماه، با حضور مسئولان عالی رتبه دکتر حکیم پور فرماندار، جناب سرهنگ رستمی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه، جناب سرهنگ خوشخو فرمانده نیرو انتظامی و سایر مسئولین ادارات شهرستان فیروزه با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت همت آباد، از مدافعان سلامت شاغل در این مرکز تقدیر کردند.

در این مراسم دکتر حکیم پور فرماندار شهرستان فیروزه زحمات و تلاشهای ایثارگرایانه کادر درمان را ستود و اعلام داشت: با توجه به محدودیت های امکانات درمانی وبیمارستانی ،چنانچه ایثارگری و تلاش جانانه این عزیزان نبود،در حال حاضر بحران های بزرگی را در حوزه کرونا مواجه بودیم.

وی افزود: همه جامعه دویست هزار نفری پرستاران پای کار بودند و به رغم انصراف و استعفا که در اکثر کشورها اتفاق افتاد،در کشور عزیزمان نه تنها چنین نشد بلکه جان خود را هم فدا کردند.

دکتر خجسته پور مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه نیز با اشاره به زحمات و تلاش های شبانه روزی پرستاران عنوان کرد: پرستاران با رسالت و تعهد سنگینی که بر دوش دارند و با صبر و فداکاری نقش مهمی در مبارزه با بیماری کرونا ایفا میکنند.

در حاشیه این مراسم، دکتر خجسته پور از توزیع کیت های نمونه برداری سریع کرونا در شهرستان فیروزه خبر داد و گفت: کیت های تست سریع کرونا در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان توزیع و پس از ارجاع بیماران به مراکز و معاینه توسط پزشک، در صورت صلاحدید از بیمار تست گرفته می شود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه تصریح کرد: از جمله ویژگی‌های این‌کیت‌ها می‌توان به کاهش زمان تشخیص تا ٢٠ دقیقه اشاره نمود و قطعا با تشخیص زودهنگام و جداسازی مبتلایان به بیماری می توان از گسترش این ویروس جلوگیری کرد.

در پایان با اهدای گل از زحمات و تلاش های مدافعان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت همت آباد تقدیر شد.