به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی صبح روز شنبه 18 بهمن ماه99 و با پیگیری و برنامه ریزی به عمل آمده و هماهنگی با شورا و دهیاری روستای عبداله آباد، مرکز خدمات جامع سلامت روستای عبدالله آباد افتتاح و راه اندازی گردید.
این مرکز جمعیتی قریب به 4 هزار نفر، شامل سه روستای اصلی عبداله آباد، دهنو هاشم آباد و دستجرد آقا بزرگ و تعداد ۶ روستای قمر را تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار می دهد.
روستاهای تحت پوشش این مرکز تا کنون از مراکز آزادگان واقع در بلوار آزادگان نیشابور و جیلو خدمات بهداشتی و درمانی دریافت می نمودند که شهروندان و خدمات گیرنده گان مجبور بودند مسافت زیادی را جهت بهره مندی از این خدمات طی کنند که با افتتاح این مرکز خدمات در دسترس تر همراه با افزایش رضایت مندی حاصل خواهد شد.
در افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای عبدالله آباد، فرماندار زبرخان، نماینده مردم نیشابور، زبرخان و فیروزه در مجلس شورای اسلامی خانم چنارانی، امام جمعه شهر قدمگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان زبرخان و سایر مسئولین شهرستان حضور داشتند.
دانشکده علوم پزشکی نیشابور مراتب قدردانی را از شورای محترم اسلامی و دهیاری، خیرین نیک اندیش سلامت و اهالی خوب روستای عبدالله آباد که در آماده سازی ساختمان و تجهیز این مرکز و همچنین معاونت محترم بهداشتی دانشکده که شبکه بهداشت و درمان زبرخان را یاری کردنداعلام می دارد.