سرپرست شبکه بهداشت و درمان زبرخان، شهادت نخستین شهید مدافع سلامت شهرستان زبرخان را تسلیت گفت. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان زبرخان متن پیام دکتر حامد سلیمانی بدین شرح است:

بسمه تعالی

خبر شهادت اولین مدافع سلامت شهرستان زبرخان، همکار گرانقدر و ایثارگر، شهید فداکار آقای مهندس امیر محمد آبادی که در راه خدمت به مردم شریف و در راه مبارزه با این ویروس منحوس و به علت ابتلا به بیماری کرونا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست، موجب تاثر و تالم شدید قلبی بنده و سایر همکاران شبکه و دانشکده شد، این واقعه به همه ما آموخت  کسانی که با خدا هم عهد شده اند در راه نجات جان بیماران از هیچ کوششی فرو گذار نکرده و همواره آماده جانفشانی هستند.

عروج همکار عزیز و گرانقدرمان، برای ما بسیار سخت و جانکاه است اما یاد و خاطره تلاش های صادقانه و شبانه روزی او همواره در یادها باقی خواهد ماند.

اینجانب با قلبی سرشار از اندوه، شهادت این مدافع سلامت را به خانواده داغدار وی، جامعه بزرگ سلامت و مردم شریف شهرستان بویژه همکاران پر تلاش شبکه بهداشت و درمان شهرستان زبرخان تسلیت عرض می کنم.

دکتر حامد سلیمانی

سرپرست شبکه بهداشت و درمان زبرخان