به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، مراسم افتتاح مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده، صبح روز شنبه بیستم شهریور با حضور رییس، معاونان، مدیرعامل شهرک صنعتی و دیگر کارکنان دانشکده برگزار شد.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این مراسم با ابراز خرسندی از راه اندازی مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده و همبستگی و تعامل بیش از پیش دانشکده با بخش صنعت گفت: نیشابور ظرفیت بسیار مناسبی در بخش صنعت به ویژه تولید محصولات غذایی و آرایشی بهداشتی دارد و این ارتباط تنگاتنگ و توسعه مراکز رشد دانشکده می تواند آینده درخشانی را در خلق ایده های کارآمد و تولید محصولات صنعتی جدید برای رفع نیازهای مردم عزیز ترسیم کند.

دکتر محسن عظیمی نژاد در ادامه با اشاره به حرکت دانشکده علوم پزشکی نیشابور به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین از همبستگی و تعامل دانشکده با بخش صنعت و حضور مدیرعامل شهرک های صنعتی و مسئولان مرکز رشد دانشکده تقدیر و تشکر کرد.

معاون تحقیقات وفناوری در ادامه با تاکید براهمیت مراکز رشد درارتقا و رتبه بندی دانشگاه گفت: مرکز رشد دانشکده علوم پزشکی نیشابور جزء معدود دانشکده های کشور می باشد که موفق به اخذ مجوز از وزارت بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی شده است.

علی اکبر محمدی افزود: این مرکز با هدف کاربردی کردن ایده ها و تبدیل علم به ثروت ضمن حمایت و پشتیبانی، خدمات متنوع و گوناگونی را به محققان و پژوهشگران ارائه می‌دهد و به دنبال تحقق دانشگاه نسل سوم و تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین است و صاحبان ایده‌های نو می‌توانند با حضور در مرکز رشد فناوری سلامت، ضمن استفاده از امکانات، ایده خود را پرورش داده و آن  را به سوی تجاری‌سازی و ثروت آفرینی سوق دهند.

رییس مرکز رشد فناوری‌های سلامت همچنین با بیان اهمیت توسعه مراکز رشد و لزوم توجه به طرح های فناورانه گفت: مجوز این مرکز در اواخر اسفندماه سال ۱۳۹۹ صادر شده که می توان از اهداف راه اندازی این مرکز، تمرکز بر ایده‌های اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان، استفاده از امکانات و فضاهای پراکنده و استفاده از اساتید مجرب به عنوان منتور می باشد.

دکتر مهرزاد ابراهیم زاده به تشریح فعالیت ۵ ماهه بعد از صدور مجوز پرداخت و ادامه داد: در این مدت با برنامه ریزی های صورت گرفته آیین نامه ها و فرایندها پذیرش نهایی شد و ۷ تفاهم نامه همکاری با مراکز رشد و شتاب دهنده ها منعقد گردید و بیش از ۳۰ مورد مشاوره به اعضا هیئت علمی وسایر فناوران داده شد.

رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده با بیان اینکه تاکنون ۳ هسته فناور در این مرکز مستقر شدند، یادآور شد: ۲ هسته در زمینه تولید فرآورده های سلامت محور و یک هسته در زمینه خدمات سلامت محور در قالب اپلیکیشن های سلامت فعالیت داشته و ۴ ایده فناورانه دیگر نیز در مراحل نهایی مشاوره و ارائه طرح به مرکز رشد هستند.

دکتر مهرزاد ابراهیم زاده در پایان افزود: امید است با توسعه زیر ساخت ها و افزایش تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و... شاهد افزایش روز افزون شرکت‌ها و تیم‌های فناور  قابل پذیرش این مرکز بود.

در انتها رئیس دانشکده ومسئولان مربوطه، ضمن افتتاح مرکز رشد فناوری سلامت، از 3هسته فناور این مرکز بازدید و در جریان زمینه  فعالیت‌های شرکت‌های مستقر قرار گرفتند.