مدیر پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: به همت معاون آموزشی و مسئول مرکز مهارتی و حرفه ای دانشکده پس از هماهنگی های لازم در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آزمون پرستاری مراقبت های ویژه با حضور تعدادی از متقاضیان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و دانشکده علوم پزشکی نیشابور صبح روز پنج شنبه بیست و چهارم تیرماه برگزار شد.

علی اصغر شوریابی هدف از برگزاری این آزمون را افزایش دانش و آگاهی پرستاران به منظور ارائه خدمات با کیفیت بالاتر برشمرد و افزود: تعداد ۲۴ نفر در آزمون مجازی شرکت نمودند که در صورت قبولی و گذراندن دوره عملی در بخش های مراقبت ویژه، گواهی معتبر از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت خواهند کرد.

وی ضمن تشکر از همراهی معاون آموزشی و مسئول مرکز مهارتی و حرفه ای دانشکده در برگزاری این آزمون افزود: آزمون فوق با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و تحت نظارت مسئولین حراست دانشکده در محل سالن سایت و مرکز آزمون پردیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.