مدیر اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری دومین المپیاد ورزشی کارکنان و اساتید دانشکده علوم پزشکی نیشابور خبر داد.

مجید فرح نیا در گفتگو با وب دا بیان کرد:  دومین المپیاد ورزشی کارکنان و اساتید دانشکده در دو بخش آقایان و بانوان و در رشته های ورزشی شامل فوتسال آقایان، والیبال آقایان و بانوان، تنیس روی میز آقایان و بانوان، پرتاب دارت آقایان و بانوان و تیراندازی آقایان و بانوان در تابستان 1400 برگزار می شود.

وی افزود: مهلت ثبت نام در این المپیاد از بیست و دوم تیرماه تا یکم مرداد ماه می باشد و  علاقه مندان جهت ثبت نام در دومین المپیاد ورزشی به رابطان ورزشی معاونت مربوطه مراجعه کنند و جهت اطلاعات بیشتر با شماره 42632476 داخلی 117 کارشناس تربیت بدنی کارکنان خانم مبارکی تماس حاصل فرمایید.

برای مشاهده لیست رابطان ورزشی به همراه آئین نامه رشته های ورزشی المپیاد کلیک کنید.