به گزارش وب دا نیشابوربامداد سه شنبه بیست و دوم تیرماه سال جاری معاون استانداروفرماندارویژه نیشابور ازمراحل اجرایی ساخت بیمارستان سوم نیشابور بازدیدکرد.
مهندس علیرضاقامتی ضمن ابراز رضایت از پیشرفت ساختمانی این پروژه خاطرنشان کرد: با تکمیل این بیمارستان 175تختخوابی بخش عمده ای از دغدغه های شهروندان عزیزدر حوزه سلامت مرتفع خواهد شد.
دکتر محسن عظیمی نژاد، ریس دانشکده علوم پزشکی نیزیادآور شد: بیمارستان سوم از پروژه هایی است که تسریع در عملیات ساخت وراه اندازی آن در سفر مقام عالی وزارت به نیشابورموردتاکید قرارگرفت و انشاالله با حمایت مسولان وزارت بهداشت این پروژه در موعد مقرر به اتمام خواهد رسید
جواد مسیح آبادی، معاون توسعه مدیریت منابع وبرنامه ریزی دانشکده نیز درجریان این بازدیدضمن ارائه گزارش اجرای پروژه به مقام عالی دولت،ابراز امیدواری کرد با تخصیص اعتبارات عمرانی مورد نظر، و حمایت و مساعدت مسئولان عالی وسیاسی نیشابور بتوانیم طرح را تا مرحله پایانی پیش ببریم وانشاء الله با بهره برداری از این بیمارستان 175تختخوابی خدمات درمانی بهتری به مردم عزیز ارائه نمائیم.