‍ ‍

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور از انجام آزمون آمادگی جسمانی فوریت های پزشکی نیشابور خبر داد.

مصطفی افشارنیک گفت: آزمون ترکیبی_ تخصصی فوریت های پزشکی که آزمون استاندار ابلاغی سازمان اورژانس کشور می باشد در تاریخ ۲۲ و ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ در سالن انقلاب با حضور مسئولان: تربیت بدنی،حراست،بازرسی،گزینش،نیروی انسانی و کارگزینی دانشکده علوم پزشکی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام شد.

او ادامه داد: با توجه ضرورت انجام آزمون آمادگی جسمانی قبل از ماه مبارک رمضان و با برنامه ریزی انجام شده این آزمون در دو روز کاری و هر روز با پذیرش ۳۱ نفر از پذیرفته شدگان آزمون در بازه زمانی ۴ ساعته(۱۶ نفر ۲ ساعت) و مجموعا ۶۳ نفر در ۲ روز با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور یادآور شد: با پیگیری‌های انجام شده ۳۴ سهمیه استخدامی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی در آزمون دانشگاه های علوم پزشکی کسب شد و پس از معرفی پذیرفته شدگان، آزمون تئوری و کسب موفقیت در مرحله ی سنجش شاخص توده بدنی(BMI)، مرحله ی آزمون آمادگی جسمانی در دو روز برگزار شد تا با انجام سایر مراحل توسط حوزه معاونت توسعه و برنامه‌ریزی در آینده ای نزدیک نیروهای جدید بکارگیری شوند تا مجموع نیرو های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ نیشابور به بیش از دویست نفر برسد.