رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور از برگزاری مراسم بزرگداشت چهل و پنجمین سالروز تاسیس اورژانس در نیشابور خبر داد.

مصطفی افشارنیک ‌گفت: در این مراسم گزارش عملکرد مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نشابور ارائه شد همچنین از خیرین اورژانس، تکنسین های برتر، کادر پروازی اورژانس هوایی و نیروهای خدماتی تقدیر به عمل آمد.

او ادامه داد: در حاشیه این مراسم نمایشگاه عکس، توانمندی های اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور در حوزه بحران، آموزش و خیرین نیز برگزار شد.

مراسم گرامیداشت سالروز تاسیس اورژانس کشور با حضور نماینده استاندار و فرماندار ویژه نیشابور،رئیس دانشکده علوم پزشکی، رئیس شورای شهر، مدیران دستگاه‌های اجرایی و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی نیشابور در محل سالن آمفی تئاتر معاونت فرهنگی دانشجویی در تاریخ 26 شهریور ماه برگزار شد.