رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ،مدیر حراست به همراه جمعی از پرسنل ستادی اورژانس ۱۱۵ و دانشکده علوم پزشکی با حضور در پایگاه اورژانس هوایی روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفتند.

مصطفی افشار نیک گفت: ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و یادمان حماسه سازی،ایمان و دلاوری سربازان این آب و خاک می باشد.

او ادامه داد: با کمک تیم پروازی و کادر درمان اورژانس هوایی نیشابور در سال ۱۳۹۹بالگرد اورژانس ۵۰ سورتی پرواز داشته که به ۶۱ مصدوم و بیمار امدادرسانی شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تیم پروازی یادآور شد:با افتتاح پایگاه اورژانس هوایی نیشابور در سال ۹۷ برگ زرینی در تاریخ دانشکده علوم پزشکی نیشابور ثبت شد که خوشبختانه شاهد انجام خدمت رسانی به شهروندان در نقاط دوردست و محروم با کمترین زمان ممکن هستیم.