فرارسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) فرصت مغتنمی است برای  تکریم و تجلیل از مجاهدت ها و حماسه آفرینی های تلاش گران عرصه ی وزارت اطلاعات، حراست و حفاظت که برای حفظ ثبات و امنیت کشور و سازمان ها و بهره‌مندی میهن اسلامی از نعمت بزرگ امنیت و آرامش در شرایط پر تلاطم  و مواجهه با روندهای تهدید آفرین با همت، همدلی، همکاری و هم افزایی به نقش آفرینی می پردازند.

به مناسبت گرامیداشت هفته سربازان گمنام  امام زمان (عج) و تجدید میثاق با خانواده ی گران قدر شهدا، جمعی از معاونان و مدیران دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیم روز شنبه پانزدهم فروردین ماه با خانواده محترم یکی از شهدای انقلاب تجدید میثاق کردند.
مدیر حراست دانشکده در دیدار صمیمی با خانواده محترم خانم طیبه زروندی همکار واحد حراست بیمارستان 22 بهمن و فرزند محترم شهید عبدالصمد زروندی ضمن تبریک هفته گرامیداشت سربازان گمنام گفت: سربازان گمنام امام زمان(عج) با چشمان بیدار و هوشیار خود و ایثار، فداکاری و جانفشانی، مدافع انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و این هفته فرصت مغتنمی است برای تجلیل و ارج نهادن  از همه همکاران واحد حراست و حفاظت دانشکده که مقتدارنه و صبورانه  در برقراری امنیت و آرامش سازمان کوشا هستند.
خانم طیبه زروندی از مدیریت و حمایت های همیشگی رئیس محترم دانشکده و مدیر محترم حراست در ایجاد فضای سازمانی توام با  امنیت و همدلی و اتحاد تقدیر و تشکر کرد.
در این دیدار صمیمی مهندس علی شاکری نیا مدیر حراست دانشکده، مهندس منصور نعیم آبادی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر هادی حسین زاده معاون غذا و دارو و رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشکده و جمعی از کارشناسان  حضور داشتند و در پایان با اهدای لوح و تابلوی یادبودی از زحمات خانم طیبه زروندی تقدیر به عمل آمد.