رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جلسه ستاد مقابله و پیشگری از کرونا از انجام بیش از 288 هزار غربالگری تلفنی و حضوری به همت کارکنان بهداشت دانشکده و نیروهای بسیج خبر داد.

دکتر محسن عظیمی نژاد افزود: اجرای طرح حاج قاسم سلیمانی از آذر ماه 99 کار ارزشمندی بود که با همدلی و مشارکت کارکنان معاونت بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت و بسیج صورت گرفت.

به گفته دکتر عظیمی نژاد در این طرح، بیش از33 هزار افراد سالمند، بیش از 12 هزار مادر باردار، 26 هزار نفر بیمار فشارخونی، بیش از11 هزار نفر بیمار دیابتی، قلبی و سرطانی غربال گری شدند وتیم های نظارتی بهداشت محیط بیش از 21 هزار بازدید از اماکن و اصناف انجام داده اند که بخشی از آن  با همراهی کارکنان اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف و کارشناسان معاونت غذا و دارو بوده است.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح 11 هزار و دویست خانواده ی آسیب پذیر شناسایی شدند و یک هزارو 213 خانواده در قرنطینه معکوس هستند همچنین بیش از 14 هزار بسته حمایتی و 8 هزار بسته بهداشتی بین خانوارها توزیع شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی در پایان از تلاش های شبانه روزی کارکنان معاونت بهداشت و همراهی بسیج، نیروی انتظامی و دادگستری تقدیر و تشکر کرد.