رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت یوم الله 22 بهمن پیام تبریکی صادر کرد. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد به شرح زیر است:

بسمه تعالی

دهه فجر انقلاب اسلامی تجلی نور در ظلمت و نقطه عطفی با شکوه، در تاریخ مجاهدت های دلیرانه ملت بزرگ ایران علیه ظلم و بی عدالتی است و تجلی شکوهمند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان صفحه‏ ای زرین را در تاریخ حیات آدمی گشود و فریاد خدا خواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش و جان جهانیان طنین ‏انداز کرد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهادت یکی از بزرگ مردان تاریخ سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی فرزندی که سال ها در راه حفاظت از کیان این مرز و بوم با طاغوت زمان مبارزه کرد، چهلمین و دومین سالگرد پیروزی  انقلاب شکوهمند ایران اسلامی به محضر رهبر فرزانه انقلاب و همه مسئولان و خدمت گزاران نظام و بویژه مردم دلاور و همیشه در صحنه نیشابور شادباش عرض می نمایم و از خدای سبحان توفیق احیای همیشگی و پاسداشت ارزش های انقلاب اسلامی را مسئلت دارم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده  علوم پزشکی نیشابور