رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت روز جهانی ماما در پیامی این روز را به تلاش گران این عرصه تبریک گفت.

تامین، حفظ و ارتقای سلامت مادران و نوزادان این مرز و بوم بدون تردید مرهون تلاش های بی شائبه و نشات گرفته از حس مادرانه جامعه مامایی است که خالصانه در راستای ارتقای بهداشت باروری و سلامت مادر و نوزاد می کوشند تا شاهد تربیت و پرورش آینده سازانی سالم و پیشگام در جامعه باشیم.

مامایی هنریست که علم را به خدمت می‌گیرد‌‌ تا عشق را در معرکه راز و تجلی گاه آفرینش به نمایش گذارد؛ گستره فعالیت ماماها از سطوح مشاوره و مراقبت های دوران بلوغ، بارداری، زایمان تا یائسگی  و غربال گری نشان دهنده اهمیت این حرفه در نظام سلامت کشور است.

در سالی که با توجه به  پاندمی کرونا ویروس (کووید19) در کل دنیا، سازمان بهداشت جهانی «سال پرستار و ماما» نام گذاری کرده است، نقش برجسته و بی بدیل پرستاران و ماماها بیش از پیش بر همگان روشن شد و برخی از این عزیزان از جانشان گذشتند تا سلامت را به مردم هدیه کنند که یادشان را گرامی می داریم و به این شهیدان خدمت درود می فرستیم.

امید است همه ما با  ایجاد موجی از قدردانی عمومی بابت خدمات پرستاران، ماماها و همه کادر بهداشتی و پزشکی و نقش آن ها در ارائه خدمات سلامت و با ارتقای جایگاه پرستاران و ماماها در بین نیروهای سلامت و سرعت بخشیدن به پشتیبانی ها و سرمایه گذاری ها درباره آن ها بتوانیم قدردان زحمات و تلاش های جانانه این عزیزان باشیم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور