سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از راه اندازی وب سایت خبری و اطلاع رسانی کرونا خبر داد.
مهندس رضا پارسا در گفتگو با وب دا بیان کرد: این سایت با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی شهروندان در خصوص کرونا ویروس، گزارش اقدامات دانشکده از شروع بحران کرونا تا کنون، ارایه آمار مبتلایان و مرگ و میر در اثر این بیماری به صورت روزانه، معرفی مراکز انجام تست کرونا و دسترسی به فیلم، پوستر، اینفوگرافیک و پادکست های آموزشی راه اندازی شده است.
سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشکده افزود: دستورالعمل ها و راهنماهای بالینی، محتواهای آموزشی مرتبط، تحقیقات انجام شده، وآموزش های عمومی به زبان ساده جهت همشهریان و مخاطبین قابل دسترسی است و  بازتاب روند اقدامات انجام گرفته توسط دانشگاه و دیگر سازمان های همکار و شرکای سلامت در نیشابور، فیروزه وزبرخان از دیگر ویژگی های این وب سایت است.
سرپرست روابط عمومی دانشکده در پایان از تلاش های ارزنده مهندس کاهانی، مسئول سایت و کلیه مسئولین و کارشناسان روابط عمومی جهت تولید محتوا و به روز رسانی سایت تشکر کرد.
این سایت به آدرس http://covid19.nums.ac.ir قابل دسترس برای شهروندان عزیز می باشد.