سرپرست حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی از امضای تفاهم نامه مرکز درمان سرطان با خیّر نیک اندیش سلامت جناب آقای حاج محمد تقی پور خبر داد.

مصطفی عظیمی نژاد در گفتگو با وب دا گفت: در سلسله رایزنی هایی که معاون توسعه دانشکده آقای جواد مسیح آبادی با فرزندان و جناب آقای حاج محمد تقی پور داشتند، بازدیدهای میدانی با حضور تیم مدیریتی دانشکده و این خیّر بزرگوار درطول هفته گذشته، انجام شد ونهایتا تفاهم نامه ساخت مرکز درمان سرطان با زیربنای۳ هزار متر مربع  در ۳طبقه به امضا رسید.

وی بااشاره به احداث این مرکز در فضای محوطه مرکزآموزشی، پژوهشی، و درمانی حکیم، خاطر نشان کرد: با ساخت این مرکز شاهد ارتقای زیر ساخت های درمانی دانشکده خواهیم بود و مردم فهیم نیشابور در آینده نزدیک از مراجعه به شهرهای اطراف برای درمان بی نیاز خواهند شد.

تفاهم نامه ساخت مرکز درمان سرطان، صبح روز شنبه بیست و هفتم دی ماه در محل سالن جلسات ستاد مرکزی دانشکده، با حضور خیّر ارجمند جناب آقای تقی پور، رییس دانشکده، معاون توسعه و سایر مدیران انجام گرفت.

دانشکده علوم پزشکی نیشابور قدردان اقدام خیرخواهانه  این خیّر گرانقدر در عرصه سلامت نیشابور خواهد بود و حافظه مردم فهیم نیشابور این اقدام خداپسندانه را بخاطر خواهند سپرد و به وجود این انسانهای نیک سرشت افتخار خواهند گرد.