رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با اصحاب رسانه که روز شنبه بیستم دی ماه در سالن همایش بیمارستان ۲۲ بهمن برگزار شد از اخذ مجوز سهمیه استخدامی برای نیشابور، فیروزه و زبرخان خبر داد.

دکتر محسن عظیمی نژاد گفت: با پیگیری معاون و مدیران معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده مجوز استخدام ۳۱۵ نفر در این مجموعه کسب شد.

وی این میزان استخدامی را کسب رکورد جدیدی در حوزه سلامت نیشابور خواند و بیان کرد: کل پرسنل علوم پزشکی نیشابور سه هزار نفر هستند که این استخدامی ۱۰ درصد از کل تعداد پرسنل این مجموعه را شامل خواهد شد.

وی در پایان از پیگیری های نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی آقای مهندس ارکانی و تلاش های مستمر معاون و مدیر نیروی انسانی معاونت توسعه تشکر کرد.

آزمون استخدامی برای پذیرش ۳۱۵ نفر در مجموعه علوم پزشکی نیشابور در تاریخ ۲4 بهمن ماه برگزار خواهد شدومتقاضیان از هم اکنون می توانند در سایت سازمان سنجش آموزش کشورثبت نام نمایند.