رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت روز پرستار طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

در شرایط کنونی بحران جهانی کووید_19 شاهد تکرار جلوه‌های ایثار، شکوه و فداکاری هستیم و گویا اینجا دفاع مقدس ادامه دارد. تلاشی که امروز کادر درمان  و پرستاران بیمارستان‌  در مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا می‌کنند، تکراری از جلوه‌های ایثار و فداکاری است که سالیان قبل در دوران ۸ سال دفاع مقدس دیده‌ایم.

آن روزها شیر زنان و دلاورمردان این سرزمین در لباس مقدس پرستاری و کادر پزشکی بدون هیچ چشم داشتی به جبهه‌ها رفتند و چه‌بسا خود مجروح و جانباز شدند و گاه به خیل شهدا پیوستند، اکنون نیز بدون لحظه ای درنگ همانند گذشته و شاید شرایط سخت‌تر و در خط مقدم نبرد با یک دشمن نامرئی همچنان  ایستادند و مجروح و شهید نیز دادند.

اینجانب در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، تلاش گری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه پرستاران بزرگوار را گرامی می دارم  و از همه پرستاران سخت کوش و فداکار به خصوص جامعه پرستاری خانواده علوم پزشکی نیشابور که آسایش را از کف می نهند تا آرامش را بیماران  نثار می‌کنند  و از تلاش های مستمر این عزیزان  در 10 ماه گذشته پاندمی کرونا در بیمارستان صمیمانه  تقدیر و تشکر می کنم و ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این عزیزان، امیدوارم ما و همه آحاد جامعه قدر شناس این همت، تلاش و زحمات شبانه روزی این عزیزان باشیم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور