تقویم روز
امروز جمعه 9 خرداد ماه 1399 ساعت 08:18 ق ظ

معرفی روابط عمومی معاونت غذا و دارو (2)

کارشناس روابط عمومی معاونت غذا و دارو نام و نام  خانوادگی : مهندس مصطفی حسین آبادی مدرک تحصیلی: کارشناس ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی تلفکس: 43333491 آدرس :  نیشابور -خیابان امام-امام خمینی 27-ساختمان معاونت غذا و دارو ....

پیش نشست معاون غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش در خصوص نیشابوریهای مقیم مرکز

پیش نشست معاون غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش در خصوص نیشابوریهای مقیم مرکز ....

ادامه مطلب: پیش نشست معاون غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت...

اطلاع رسانی دارو

آشنایی با پیام رسان  بله (کنترل اصالت دارو در دارخانه(ثبت شناسه اصالت )) آشنایی با بیماری آلزایمر آشنایی با بیماریهای اعصاب و روان  آشنایی با بیماریهای قلبی و عروقی  آشنایی با پوکی استخوان  آشنایی با پیشگیری از مسمویت داروها  آشنایی با تاریخچه ایدز ....

پیش نشست مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونت غذا و دارو در خصوص نیشابوریهای مقیم مرکز

پیش نشست معاون غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش در خصوص نیشابوریهای مقیم مرکز ادامه مطالب... ....

بخشنامه های شیرخشک

توزیع متمرکز شیرخشک های رژیمی /غذای ویژه نامه الزام فروش شیر خشک در داروخانه منتخب  داروخانه های منتخب جهت فروش شیر خشک  ....

زیر مجموعه ها

  • مجموعه اخبار معاونت غذا و دارو

     

    برگزاری مراسم گرامی داشت هفته سلامت با صرف صبحانه کاری سالم توسط معاونت غذا ودارو

    به گزارش خبر نگار وب دا در گفتگو با دکتر شادکام از برگزاری جلسه صبحانه کاری بمنظور گرامیداشت هفته سلامت  با حضور صاحبان و مسئولین  فنی صنایع ، کارگروه امنیت و سلامت غذائی ، فرمانداری ، روسای ادارات دامپزشکی ،  استاندارد ، جهاد کشاورزی ، و هیئت رئیسه دانشکده خبر داد .

    معاون غذا و داروی دانشکده اظهار داشت : خوشبختانه وضعیت رو به رشد صنایع غذائی بویژه صنایع لبنی نیشابور در حد قابل قبول و خوبی بوده بطوریکه  یکی از صنایع لبنی نیشابور وضعیت صادرات خود را از مرزهای آسیا گذرانده و به روسیه صادارات خود را آغاز نموده و مایه افتخار صنعت غذا و لبنیات و همچنین معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور می باشد .ایشان افزود : ذکر مشکلات دو سویه مربوط به وزرات  بهداشت و صنایع توسط ریاست دانشکده و ایجاد بستر اطلاع رسانی توسط دانشکده و صنایع غذایی از جمله مسائلی است که میبایست در کارگروه امنیت سلامت غذایی تصمیم گیری و راه کارهای اجرایی آن برنامه ریزی گردد.                                 .                                                                                                                                                         

    وی همچنین  بیان داشت : مشکلات حوزه لبنی صاحبان صنایع و مسئولین فنی در حوزه فرهنگ سازی و تولید و نیز با ارائه راهکارهای ویژه باید با هماهنگی صنعت ودانشگاه مرتفع گردد .

    دکتر شادکام در پایان افزود : متاسفانه ناظرین بر امنیت سلامت جامعه مانند حلقه های جدا از هم بوده و جهت ارتقاء سطح امنیت سلامت جامعه می بایست این حلقه ها به یکدیگر گره خورده و بتوانیم نظارت خوبی بر سطح امنیت غذایی داشته باشیم .  

     

پیوند های مفید