سرپرست حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع «دخانیات، تهدیدی برای سلامت و سیاره ما» همزمان با هفته ملی مبارزه با مواد مخدر، برای سازمان های مردم نهاد خبر داد.

مهندس ابوالفضل آهی در گفتگو با وب دا گفت: این کارگاه با هدف آموزش و بررسی فعالیت این سمن ها در خصوص کنترل اعتیاد و مصرف دخانیات برگزار شد.

وی افزود: دکتر حمید دانایی روانپزشک و مدرس این کارگاه آموزشی در رابطه با عوارض مصرف مواد دخانی ومضرات دود سیگار، آسیب های اجتماعی و محیط زیستی ناشی از تولید و مصرف دخانیات، تاثیر سیگار و دخانیات بر محیط زیست، اثرات مخرب آن بر سلامتی افراد، نقش مهم سازمان های مردم نهاد در آموزش و پیشگیری از مصرف دخانیات مطالبی را عنوان کرد.

مهندس ابوالفضل آهی ادامه داد: در پایان این کارگاه از زحمات و تلاش های خستگی ناپذیر جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰، کانون همراهان امید و نور نیشابور وانجمن مهرورزان نیشابور با اهداء لوح سپاس از سوی وزارت بهداشت، تقدیر بعمل آمد.

این کارگاه روز سه شنبه ۳۱ خرداد در محل آمفی تئاترمعاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.