سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور از آغاز  روز جهانی و هفته ملی مبارزه با مواد مخدر با شعار «همه با هم نه به دخانیات، یاری گر هم باشیم» خبر داد.

دکتر علی اصغر نوری در گفت و گو با وب دا گفت: همه ساله بیست و ششم ژوئن مقارن با پنجم تیر ماه، به عنوان روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است؛ به همین مناسبت در کشور از یکم تا هفتم تیر را هفته ملی پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر نام گذاری شده است تا با آگاهی بخشی به آحاد جامعه برنامه هایی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در دستور کار قرار گیرد.

وی هدف از این شعار را آموزش، حساس سازی آحاد جامعه و نقش تک تک ما در کنترل و پیشگیری از اعتیاد دانست و گفت: خانواده به عنوان کوچک ترین و مهم ترین نهاد جامعه، نقش بسزایی در کاهش میزان مصرف دخانیات دارد بنابراین مهم ترین و کار آمدترین راهبرد در برنامه پیشگیری از مواد مخدر آموزش به خانواده و نوجوانان می باشد.

رئیس مرکز بهداشت نیشابور اظهار داشت: ارتباط خوب والدین با فرزندان باعث می شود آنان  به راحتی تمام مسائل و مشکلات خود را با والدین مطرح کنند و در هیچ شرایطی کارهای خود را از آنها پنهان نکنند. داشتن ارتباط  مستمر، خوب و صمیمانه با کودکان نقش بسزایی در کاهش مصرف مواد دارد.

رئیس مرکز بهداشت نیشابور با بیان اینکه معمولا کاهش اعتماد به نفس و عدم وجود مهارت نه گفتن از مهمترین دلایل مصرف مواد است، اظهار داشت: آموزش مهارت های زندگی به نوجوانان، جوانان و والدین گام موثری در پیشگیری و کنترل مصرف مواد می باشد.

دکتر علی اصغر نوری در پایان از زحمات فعالان عرصه خطیر و گسترده مبارزه با مواد مخدر و همچنین  همکاران  پرتلاش گروه سلامت روان، اجتماعی  واعتیاد و کلیه کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور تشکر و قدردانی کرد و گفت: امیدواریم با تلاش و کوشش فعالان عرصه مبارزه با مخدر شاهد کاهش مصرف بیش از پیش مواد مخدر در کشور باشیم.