معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور پیامی از زحمات و تلاش های بی شائبه ی مدیر پیشین اداره پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور تقدیر کرد. به گزارش وب دا در این پیام آمده است:

سرکارخانم اعظم مقدم پاشا

هر آن کس خدمت جانان به جان کرد                  به گیتی نام خود را جاودان کرد

سال ها تلاش بی وقفه، پذیرش رنج ها و مرارت ها و قبول سختی ها، دارا بودن ویژگی های بی بدیل، حسن سلوک، تواضع و فروتنی، جدیت و پشتکار، خستگی ناپذیری و ژرف اندیشی در یک کلام، عشق و شیدایی نسبت به خدمت و خدمت گزاری از جمله عواملی بوده اند که بر اساس آن توانسته اید در جامعه اندیشمندان و خردورزان جایگاهی را به خود اختصاص داده و بر بلندای قله های افتخار و سرافرازی قرار گیرید. به نمایندگی از جامعه بزرگ پرستاری کشور از زحمات بی شائبه سرکارعالی در مدت تصدی سمت مدیریت پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور قدردانی نموده و توفیق روزافزون حضرتعالی را از درگاه احدیت مسالت می نمایم.

دکتر مریم حضرتی

معاون پرستاری وزارت بهداشت