معاون غذا و داروی دانشکده از برگزاری جلسه هم اندیشی با رییس دانشکده علوم پزشکی و مدیر اداره جهاد کشاورزی، در خصوص پایش باقیمانده سموم و نیترات در محصولات کشاورزی خبرداد.

دکتر هادی حسین زاده در مصاحبه با وب دا بیان کرد : برنامه پایش سموم باقیمانده در محصولات کشاورزی یک برنامه عملیاتی ملی سلامت محور براساس قوانین و وظایف سازمانی  است که با همکاری معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، در راستای سیاست های دولت، برنامه ششم توسعه، مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی انجام می شود.

دکتر هادی حسین زاده ادامه داد: در این راستا، نمونه برداری از ده نمونه محصول کشاورزی در خصوص بررسی میزان باقیمانده آفت کش ها و فلزات سنگین در محصولات باغی و کشاورزی به صورت ماهانه توسط تیم مشترک کارشناسان غذا و دارو و اداره جهاد کشاورزی  انجام می گردد.

وی افزود: پس از نمونه برداری از محصولات مزارع، باغات و گلخانه های سطح شهرستان نیشابور، جلسه هم اندیشی با رییس دانشکده علوم پزشکی، مدیر اداره جهاد کشاورزی، کارشناس اداره تولیدات گیاهی، کارشناس پایش سموم معاونت غذا و دارو و مدیر حراست دانشکده برگزار و نتایج این نمونه برداری ها ارائه گردید .

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی در پایان خاطر نشان کرد: امید است با برگزاری این جلسات و همکاری اداره جهاد کشاورزی و دانشکده علوم پزشکی بتوان گام های مثبتی در جهت حفظ و ارتقا سلامتی جامعه برداشت.