قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با ریاست معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور و با حضور اعضای شورای اداری و مدیران دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سالن مدافعان سلامت، مرکز آموزشی پژوهشی 22 بهمن برگزار شد.

به گزارش وبدا دکتر محسن عظیمی نژاد، رئیس دانشکده ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و تشکر از حضور فرماندار ویژه نیشابور، دادستان محترم و خیرمقدم به مسئولین دستگاه های اجرایی حاضر در نشست قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا خاطر نشان کرد:

خوشبختانه وضعیت کرونا در کل کشور تحت کنترل و آرام است اما اخیرا میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در جامعه کاهش چشمگیری پیدا کرده است بنابراین نباید از این مسئله غافل باشیم چرا که ممکن است با ساده انگاری بار دیگر با اوج گیری کرونا و شرایطی بحرانی روبه رو شویم.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه به یمن ورود تعداد بالای واکسن و خدماتی که همکاران معاونت بهداشت در حوزه واکسیناسیون ارائه کردند، میزان مرگ و میر به طور معناداری کاهش یافت و تمام مرگ و میرهای بین سن 70 تا 80 سال در آذر و دی ماه 1400 مربوط به افرادی بوده است که واکسن دریافت نکرده اند.

در پایان دکتر عظیمی نژاد از همکاران معاونت بهداشت و تمامی دست اندرکاران دخیل در اجرای فرایند واکسیناسیون تشکر و قدردانی نمود.