به همت فدراسیون تیراندازی، رقابت های انتخابی تیم ملی دانشجویان ایران با حضور ۷۰ تیرانداز در سالن تیراندازی ۸۰ خط مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد.

این مسابقات در ماده های ۱۰ متر تفنگ بادی و تپانچه بادی برگزار شد و پس از بررسی نتایج و رکوردهای تیراندازان از سوی کمیته فنی، ۲۵ تیرانداز دختر و پسر برای شرکت در اولین اردوی تیم ملی تیراندازی دانشجویان دعوت شدند.

در بخش دختران سرکار خانم زینب بکائیان با کسب مقام پنجم رشته تپانچه در بین شرکت کنندگان خانم به جمع اردوی ۸ نفر تیم ملی تپانچه دختران ایران راه یافت. شایان ذکر است این دانشجوی توانمند دانشکده علوم پزشکی نیشابور، تنها نماینده دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تیم ملی دانشجویان دختر ایران می باشد. سی و یکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان پنجم لغایت ۱۵ تیرماه سال آینده در شهر چنگدو کشور چین برگزار خواهد شد.