رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت روز قدس پیامی صادر کرد. متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:
روز جهانی قدس سمبل همبستگی با آرمان های فلسطین، روز فریاد رهایی از صهیونیست‌های غارتگر، روزشادی مومنان و نا امیدی دشمنان اسلام است. این روز یادآور حماسه‌ای ماندگار، فریادی بی‌کرانه و مظلومیتی بی‌مرز است که پیوند انقلاب اسلامی رابامسلمانان جهان ورمز مقاومت در برابر اسرائیل و آمریکا را آشکار می کرد. یوم الله قدس نماد وحدت جهان اسلام ونقطه عزت وکرامت مسلمانان است.
هر سال در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان مسلمانان جهان همگام و هم دل با بکدیگر، با حضور يکپارچه و گسترده ی خود در راهپيمايي عظیم روز قدس شرکت می کردند تا نفرت و انزجار خود را از استکبار و رژيم صهيونيستي به نمايش گذارند اینک که در پی شیوع ویروس کرونا، برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌های میلیونی در حمایت از ملت مقاوم و پیروز فلسطین ممکن نیست، مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی نیشابور با حمایت از مردم مظلوم فلسطین، انزجار خود را از رژیم غاصب و صهیونیستی اسراییل اعلام داشته و هم‌صدا با امت بزرگ اسلام، نابودی رژیم غاصب صهیونیستی را حتمی می‌دانند و با حضور حداکثری در فضای مجازی و پیوستن به پویش همدلی با مردم مظلوم فلسطین، بار دیگر با آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری(مدظله) و شهدای گرانقدر، تجدید عهد نموده و نابودی رژیم صهیونیستی را ازخدا خواسته و طلوع فجر پیروزی فلسطین را حتمی می دانند.

دکتر محسن عظیمی نژاد
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور