رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی روز استاد و معلم را به تمامی تلاش گران این عرصه به ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی، مربیان مرکز آموزش بهورزی و کلیه اساتید و مدرسان حوزه سلامت تبریک گفت. به گزارش وب دا، متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح می باشد:
بسمه تعالی
دوازدهم اردیبهشت فرصت مغتنمی است تا یاد و خاطره فیلسوف شهیر ایران زمین، حضرت آیت الله مطهّری و همه معلمان و اساتید فرزانه را در روز معلّم گرامی بداریم. بدون شک تعلیم و تربیت ودیعه ای گران بها از سوی خداوند متعال است که با سپردن آن به دستان توانای اساتید، مقام گران‌سنگ معلمی را به‌ آنان سپرده واین مسئولیت خطیر را بر عهده آنان گذاشته تا سیاهی جهل را از دل ها بزدایند و زلال دانایی را در روان بشر جاری سازند. معلّم از مظاهر انوار الهی است که پرتو نورش روشنی بخش زندگی هزاران  متعلّم است. نور امید و آگاهی کلامش، راه گشای زندگانی و پیام آور دوستی و مهربانی است.
اینجانب  ضمن بزرگداشت مقام استاد شهید مطهری، این روز را به تمامی اساتید فرهیخته، پیشکسوتان گران قدر و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده که این روزها و در بحران کرونا با استفاده از بسترهای الکترونیک فرایند آموزش را تداوم  بخشیدند، تبریک و تهنیت عرض می کنم و از زحمات ایشان در مسیر تعلیم و تربیت دانشجویان قدردانی کرده و توفیق روز افزون را در تمامی مراحل زندگی از خداوند متعال برای ایشان خواستارم.
دکتر محسن عظیمی نژاد
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور