به گزارش وبدا، صبح روز سه شنبه  هفتم  اردیبهشت ماه،  مسجد پیامبر اعظم(ص) و مجموعه فرهنگی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با حضور دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به همراه نمایندگان محترم در مجلس  شورای اسلامی دکتر هاجر چنارانی و جناب آقای مهندس احسان ارکانی، امام جمعه محترم شهرستان و معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه نیشابور افتتاح شد. مسجد پیامبر  اعظم(ص)  با هزینه80 میلیارد ریال و  با زیربنای 1100 مترمربع  واقع در مجموعه پردیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور می باشد.

مجموعه فرهنگی و نهادهای دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور شامل اماکن و فضاهای مناسب برای فعالیت نهادهای دانشجویی از جمله کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی دانشجویی، تشکل‌های دانشجویی و... است و مشتمل بر ۸ واحد اداری و اتاق کارشناس و سالن جلسات می‌باشد.