رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا از افزایش سه برابری تست های کرونا در فروردین ۱۴۰۰ نسبت به اسفند ۱۳۹۹خبر داد.

به گفته دکتر عظیمی نژاد از ابتدای فروردین تعداد تست های انجام شده در مجموعه بهداشت و درمان ۱۰ هزار و ۶۰۰ تست بوده است و متاسفانه بیش از ۴۰ درصد تست ها مثبت اعلام شده است. همچنین تعداد مراجعه افراد به مطب های پزشکان برای معاینه و درمان بیماری کرونا ۴ هزارو ۵۰۰ نفر در فروردین ماه بوده است که آمار نگران کننده ای است.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به روند رو به افزایش فوتی ها در فروردین و اردیبهشت از شهروندان خواست با مشاهده هریک از علایم بیماری کرونا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند و از مراجعه دیرهنگام به این مراکز بپرهیزند.

دکتر عظیمی نژاد در پایان به نقل از معاون محترم بهداشت وزارت بهداشت و استاندار محترم خراسان رضوی گفت: از این ماه با ناقضان موازین بهداشتی با شدت بیشتری برخورد قضایی می شود و نظارت بر اجرای موازین بهداشتی نیز افزایش می یابد.