امروز چهارشنبه 31 مرداد ماه 1397 ساعت 09:42 ق ظ

خدمت رسانی به 7314 بیمار و حادثه دیده در هفته اول نوروز 1397

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از خدمت رسانی به 7314 بیمار و حادثه دیده در هفته اول نوروز 1397 خبر داد.

دکتر محمودرضا جمشیدی در گفت وگو با خبر نگار وب دا گفت: از تاریخ  25 اسفند 1396 همزمان با شروع مسافرت های نوروزی مراکز آموزشی و درمانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با آمادگی کامل پذیرای بیماران و مسافرین عزیز بود و روزانه با حضور پزشک متخصص طب اورژانس مقیم در بخش اورژانس  و 4رشته تخصصی قلب ، جراحی عمومی  ، ارتوپدی و بیهوشی به صورت مقیم در مرکز آموزشی و درمانی 22بهمن و رشته جراحی زنان ،اطفال، داخلی و بیهوشی در مرکز آموزشی و درمانی حکیم همکاران متخصص در بیمارستان  ها در خدمت مسافرین نوروزی هستند.

وی افزود: در این مدت تعداد 4974  بیمار به صورت سرپایی و 2340 بیمار بستری در اورژانس مراکز آموزشی و درمانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور  پذیرش شده و خدمات درمانی برای این عزیزان انجام شده است .

دکتر جمشیدی همچنین اضافه کرد: از ابتدای طرح امداد نورورزی تعداد 186 عمل جراحی اورژانس تاکنون در اتاق عمل مراکز آموزشی و درمانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور انجام شده و 2084 بیمار در بخش های بیمارستانها و 48 بیمار در بخش های ویژه ICU,CCU بستری و درمان شده اند .

وی اظهار امیدواری کرد که مسافرین نوروزی با رعایت مقررات رانندگی خاطرات خوبی از مسافرت به همراه ببرند.

• دانشجویان
  • اساتید