امروز یکشنبه 28 مرداد ماه 1397 ساعت 08:03 ق ظ

آماده سازی تیم فوتسال کارکنان دانشکده برای دومین المپیاد ورزشی کشوری کارکنان

رئیس اداره پشتیبانی و امور رفاهی دانشکده از آماده سازی تیم فوتسال کارکنان دانشکده برای شرکت در دومین المپیاد ورزشی کشوری کارکنان خبر داد.

محمد ابراهیم دهقانی در گفتگو با خبرنگار وبدا گفت : در راستای آماده سازی تیم های ورزشی کارکنان دانشکده جهت اعزام به دومین المپیاد ورزشی کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، روز چهارشنبه 1/9/1396 تیم فوتسال کارکنان در دیداری دوستانه به مصاف تیم دانشجویان دانشکده رفت که در پایان با نتیجه 8 بر3 در این بازی به برتری دست یافت.

وی ادامه داد: هر دو تیم با ارائه یک بازی با طراوت  و شاداب در فضای توام با رفاقت وهمکاری،  توانستند بازی قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارند.

رئیس اداره پشتیبانی و امور رفاهی دانشکده در پایان ضمن تشکر از زحمات کلیه اعضاء تیم ، به این نکته اشاره نمود که تا برگزاری دومین المپیاد ورزشی کارکنان کمتر از ده روز زمان داریم و تیم های والیبال و فوتسال کارکنان در مراحل نهایی آماده سازی می باشند.

• دانشجویان
  • اساتید