امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 13:33 ب ظ

برگزاری مسابقه مجازی به مناسبت هفته جوان

مدیر گروه سلامت جمعیت خانواده ومدارس از برگزاری مسابقه مجازی  هفته جوان  با عنوان  «در خانه ماندم و کرونا به من آموخت » خبرداد.

به گزارش وب دا میترا رضااف  ضمن عرض تبریک به مناسبت هفته جوان گفت: هفدهم  فروردین ماه سال 1399، روز تولد حضرت علی اکبر(ع) و روز ملی جوان است وهرساله بدین مناسبت برنامه های آموزشی و مشاوره ای وارائه خدمات سلامت و... جهت گروه سنی   18-29 سال  اجرا می شد.

رضااف با اشاره به اینکه امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس تمرکز تمامی برنامه ها برکنترل و پیشگیری از این بیماری معطوف شده است، خاطر نشان کرد: مناسبت فوق و همزمانی آن با اپیدمی کرونا ویروس فرصتی برای ارتقای آگاهی و پویش دانشجویی درغالب برگزاری مسابقه مجازی در راستای مبارزه با کرونا  فراهم نموده است.

مشاور رئیس دانشکده در امور بانوان تصریح کرد: با توجه به دستورالعمل ارسالی از وزارت بهداشت  وضمن مکاتبه با دانشگاه ها  و سازمان های مرتبط با جوانان مقرر شد این مسابقه در قالب متن، طنز، عکس، فیلم، فایل صوتی، پوستر و انیمیشن توسط  سازمان های مذکور  برگزار گردد.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس درادامه موضوعات مسابقه را به شرح ذیل برشمرد:

"در خانه ماندم و کرونا به من آموخت که ..."

" با بهار شکفتم، با کرونا آموختم "

رضا اف در پایان یادآور شد: سازمان های ذیربط  می توانند  اسامی سه نفر برتر همراه با آثارمنتخب را تا تاریخ  بیستم اردیبهشت به معاونت بهداشت گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس ارسال  نمایند.