امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 13:04 ب ظ

مشاوره تلفنی رایگان ویژه سلامت روان و کاهش اضطراب کرونا

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه از ارائه 500 مورد مشاوره تلفنی ویژه سلامت روان و کاهش اضطراب کرونا  خبر داد.

دکتر مجید خجسته پور با اشاره به شیوع عالمگیر کرونا و ناشناخته بودن آن که باعث بروز بدنامی  یا برچسب اجتماعی  مرتبط با این ویروس شده است به وبدا گفت: پدیده بدنامی اجتماعی به عنوان یک دغدغه مهم مورد توجه سازمان بهداشت جهانی و بسیاری از جامعه شناسان و روانشناسان قرار گرفته است.

دکتر خجسته پور بیان کرد: برای جلوگیری از شیوع بدنامی اجتماعی، نباید ویروس کرونا را به مکان یا نژاد خاصی نسبت دهیم و بهتر است از عباراتی مانند قربانی ( موارد مشکوک) که انتقال عمدی را تداعی می‌کند استفاده نشود و روی اخبار نگران کننده تاکید نکنیم.

وی در ادامه اظهار داشت: افرادی که به آن ها برچسب اجتماعی زده می شود امکان دارد بیماری خود را مخفی کنند و نسبت به توصیه های بهداشتی بی انگیزه شوند که در نتیجه این برچسب زدن علاوه بر فرد بیمار، به کل جامعه آسیب می زند.

دکتر خجسته پور افزود: شبکه بهداشت و درمان فیروزه در این راستا فعالیت های آموزشی خود را از شانزدهم اسفند ۹۸ توسط کارشناسان سلامت روان شروع کرده و تاکنون بیش از 500 مورد مشاوره تلفنی رایگان به عموم مردم، افراد بیمار و خانواده های آن ها داده است و در نهایت سعی می کنیم با درک آگاهانه و همدلانه کنار یکدیگر قرار گیریم تا با یاری خداوند کرونا را شکست دهیم.