امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 12:26 ب ظ

حذف و اضافه ترم بهمن

ضمن عرض تبریک سال نو و  آرزوی سلامتی و تندرستی برای دانشجویان محترم

با توجه به تعطیلی دانشگاه در ابتدای اسفند و عدم برگزاری حذف و اضافه در تاریخ مقرر، به اطلاع دانشجویان محترم  می‌رساند زمان حذف و اضافه ترم بهمن مورخ دوشنبه  99/1/18 و سه شنبه 99/1/19 برگزار می گردد.

دانشجویان محترم ضمن مراجعه به سامانه سما می توانند نسبت به حذف دروس مورد نظر اقدام نمایند.

نکات مهم ذیل در حذف و اضافه باید مد نظر دانشجویان عزیز باشد:

1- حداکثر دو درس  قابل حذف  و دو درس قابل اضافه نمودن است.

2- تعداد واحد درسی پس از حذف و اضافه نباید کمتر از 12 واحد باشد.

3- صرفا می توانید درسی را اضافه کنید که پیش نیاز را گذرانده باشید.

4-دانشجویان ترم شش می توانند حداکثر 24 واحد در ترم جاری انتخاب کنند به شرط آنکه کلیه دروس تئوری شان تمام شود و هیچ واحد تئوری دیگری برای آنها باقی نماند.

دانشجویان گرامی درخواست دروسی که می خواهند اضافه نمایند را از طریق ارسال ایمیل به کارشناس رشته مربوطه  حداکثر در روزهای دوشنبه و سه شنبه ارسال نمایند به درخواست های رسیده بعد از تاریخ فوق ترتیب اثر داده نمی شود.

ایمیل همکاران محترم اداره آموزش:

از این آدرس ایمیل در مقابل روبوت های اسپمر محافظت می شود. جهت مشاهده آن باید جاوااسکریپت فعال باشد.

مدیریت آموزش دانشکده علوم پزشکی نیشابور